ianuarie 24, 2024

Uniți prin muzică. Concert Caritabil, 29 februarie, 2024, 19:00, Auditorium Maximum, Cluj-Napoca

“Uniți prin Muzică” este un concert caritabil al Rotary Club Cluj-Napoca Hoia, ajuns la ediția a III-a. În colaborare cu muzicieni de renume mondial, anul acesta ne dorim să adunam fonduri pentru demararea proiectului ”Uniți susținem educația”. In acest scop, clubul nostru vă invită să participați la acest eveniment în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 19:00, în sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.


DESPRE CAUZĂ

Alegerea corectă a unei cariere este esențială pentru o viață activă, echilibrată și împlinită. Prin proiectul ”Uniți susținem educația” venim în sprijinul elevilor din anii terminali, pentru a-i ajuta prin evaluare și consiliere vocațională să identifice acele oportunități care să le ofere un viitor activ și productiv, în armonie cu interesele, personalitatea și dorințele fiecăruia.


DESPRE EVENIMENT

În cadrul ediției a III-a, vă propunem un concert inedit de muzică de JAZZ – standard-uri și aranjamente originale, realizat de DS Project Orchestra – o entitate tânără a Academiei Naționale de Muzică “Gh. Dima” fondată și îndrumată de colegul nostru Dima Belinski – pianist, compozitor, aranjor și profesor în cadrul modulului de jazz al Academiei.


Invitați speciali: Ioana-Maria Repciuc – voce, Cornel Bucșa – vioară, Andrei Voica – vibrafon.


Durata: cca. 1 oră și 20 de minute


BILETE

Biletele pentru eveniment se pot achizitiona de pe platforma BILETE.RO sau de la intrare.


  • BILET STANDARD – 150 lei
  • *BILET + RECEPTIE – 300 lei
  • BILET studenti/elevi – 50% reducere.
  • BILET persoane dizabilități + însoțitori – GRATUIT

*Prin achiziția unui ”*BILET + RECEPTIE vei putea participa alături de membri Rotary din Cluj-Napoca la o seară de SOCIALIZARE, la Restaurant Piramida ( str. Emanuel de Martone nr. 1), imediat după eveniment, unde ne vom bucura împreună de gustări delicioase și vinuri din podgoriile USAMV, Vinea Apoldia Maior.

Locurile sunt limitate!


DONAȚII

Pentru cei care nu pot participa dar doresc sa sprijine aceasta inițiativa, va punem la dispoziție următorul cont:

RO43 BTRL RONC RT04 9428 4402 – Banca Transilvania
Beneficiar: Rotary Club Cluj-Napoca Hoia


SPONSORIZARE

Pentru contracte de sponsorizare, va rugam sa ne contactați la:
Mob. 0766.685.663
E-mail: [email protected]


Vă așteptăm să facem mult bine împreună!